"4 manieren om je klant te overtuigen!"

Vandaag publiceerde Bart Meindersma een artikel op LinkedIn. Klik op de link of de foto om direct naar het artikel te gaan. "Elk bedrijf heeft een propositie. Jij dus ook. Of het bedrijf waar je voor werkt. In dit artikel gaan we niet in op de wijze waarop een propositie geformuleerd zou moeten worden, maar we gaan wel in op de overtuigingskracht van proposities en de rol die daarin is weggelegd voor argumentatie en evidentie."

Hoe verkoop je een nieuw product door over waarde te praten?

Op regelmatige basis krijg ik waardevolle mails gestuurd van bedrijven die in een soortgelijke business zitten als BCMX.nl. Zo ontving ik vandaag een mail van Richardson - The Power To Sell. In dit document wordt in 4 stappen uitgelegd hoe je nieuwe producten kan verkopen door te praten over waarde. Stap 1: Werk met een structuur Stap 2: Ontwikkel een waarde propositie voor je klant Stap 3: Gebruik de mantra: " So What?" Stap 4: Positioneer waarde voor de lange termijn.

Masterclass 3 mei 2018: in 3 stappen afstand van je concurrent!

Op 3 mei 2018 organiseert Bart Meindersma van BCMX.nl een masterclass in het creëren van structureel onderscheidend vermogen voor bedrijven uit regio Nijmegen die in een B2B-omgeving werkzaam zijn. Op welke wijze kan jij er voor zorgen dat jij die deal krijgt op basis van jouw expertise en kwaliteit? Hoe zorg je ervoor dat de prijs niet de doorslaggevende factor is? Val jij in de categorie bedrijfseigenaar, sales topper, bid professional, projectmanager of ben jij een andere held die werkzaam is in een B2B-omgeving? Dan is deze masterclass uitermate geschikt voor jou! Ben jij het type helderheid en duidelijkheid? Neem jij verantwoordelijkheid voor je resultaten? Ben jij bereid om anders naar

Spotlighted items
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent items
Archive
Search for tags

Bid Management Specialists

Efficient Process

Low Transactions Costs

High Winrates

© 2007-2020 Probuylogic | BCMX

All rights reserved

Follow us:

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Twitter Icon
RSS Feed

CONTACT INFORMATION:

BCMX

Molenhoek, Nederland

Tel: +31-6-21838278

Email: tenderdesk@bcmx.eu

Website: BCMX