top of page
Zoeken

beter worden in het inschrijven op aanbestedingen? welkom op onze learning hub

Bijgewerkt op: 11 jul. 2022๐—ก๐—จ ๐—ข๐—ก๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—˜ - ๐Ÿญ๐Ÿฑ+ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐˜€ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—›๐˜‚๐—ฏ


โœ… Wil jij een topper worden in het inschrijven op aanbestedingen (Europees of mervoudig onderhands) of het schrijven van offertes?


โœ… Wil jij alle fijne kneepjes, tips & tricks en alle geheimen van aanbestedingen en offertes ontrafelen?


โœ… Wil jij meer aanbestedingen en offertes winnen?


๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ป๐˜‚ ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—น ๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป.

Kijk op onze Learning Hub (http://www.bcmx.eu) voor o.a. whitepapers, trainingen en overige relevante dienstverlening op basis van 15+ jaar ervaring.


Gedurende 2022 volgt een uitbreiding van het aanbod. Het aanbod is bedoeld voor iedereen die een ster wil worden in het inschrijven op aanbestedingen (Europees en meervoudig onderhandse) en het schrijven van winnende offertes.


Meer weten: tenderdesk@bcmx.eu / 06-21838278


Kijk hier op onze Learning Hub: http://www.bcmx.eu

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page