top of page
Zoeken

steek je tijd en geld in zaken die er wel toe doen!

Bijgewerkt op: 11 jul. 2022Het schrijven van offertes of het inschrijven op aanbestedingen kost veel tijd en energie. Waarschijnlijk niet alleen van jou, maar ook van je medewerkers (als je die hebt). En dan hebben we het nog niet eens over de kosten die ermee gemoeid zijn.


Tijd is geld en dus kostbaar. Elke minuut die jij steekt in offerteaanvragen en het inschrijven op aanbestedingen die niks opleveren is weggegooid geld. Je kan je tijd beter kunnen besteden aan zaken die wel geld opleveren. Helaas wordt die conclusie vaak achteraf getrokken.


Wil jij eens en voor altijd een gestructureerd kwalificatieproces creëren waarmee je tijd en geld bespaart? Met als resultaat dat jij en je medewerkers tijd kunnen steken in offerteaanvragen en aanbestedingen die WEL een serieuze winkans hebben?


Nee zeggen is immers ook een optie.


Download dan nu onze GRATIS whitepaper. In onze whitepaper beschrijven we 2 manieren om te bepalen of jij wel of geen tijd moet steken in de betreffende aanbesteding of offerteaanvraag.


Met deze whitepaper kan jij:

✅Een kwalificatieproces met een laserscherpe FOCUS creëren

✅Alle relevante organisatieonderdelen bij de GO/NO-GO beslissing betrekken

✅Je winkansen bij offerteaanvragen en aanbestedingen verhogen

✅Je schaarse tijd besteden aan zaken die WEL geld opleveren


Slechte of afwezige kwalificatieprocessen leiden tot (te) hoge proceskosten en lage winkansen bij aanbestedingen en offertes.

Deze whitepaper helpt je om een laserscherpe focus aan te brengen zodat je je tijd kan besteden aan zaken die WEL geld opleveren.


Download via https://lnkd.in/d6WBFHrZ jouw whitepaper en maak een vliegende start in 2022.17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page