Masterclass 3 mei 2018: in 3 stappen afstand van je concurrent!

April 6, 2018

 

Op 3 mei 2018 organiseert Bart Meindersma van BCMX.nl een masterclass in het creëren van structureel onderscheidend vermogen voor bedrijven uit regio Nijmegen die in een B2B-omgeving werkzaam zijn. 

 

Op welke wijze kan jij er voor zorgen dat jij die deal krijgt op basis van jouw expertise en kwaliteit? Hoe zorg je ervoor dat de prijs niet de doorslaggevende factor is? 

 

Val jij in de categorie bedrijfseigenaar, sales topper, bid professional, projectmanager of ben jij een andere held die werkzaam is in een B2B-omgeving? Dan is deze masterclass uitermate geschikt voor jou!

 

Ben jij het type helderheid en duidelijkheid? Neem jij verantwoordelijkheid voor je resultaten? Ben jij bereid om anders naar zaken te kijken om resultaten te behalen? Dan is dit is dé gelegenheid om op snelle wijze direct resultaten te creëren! Maak er gebruik van en meld je nu aan via info@bcmx.nl!

 

BCMX.nl neemt je mee in de methodiek om in 3 eenvoudig stappen afstand te nemen van je concurrent. Simpel, eenvoudig en doeltreffend!

 

Er zijn geen kosten verbonden aan deze masterclass. 

 

Aanmelden kan via info@bcmx.nl of via 06-21838278

 

Maximaal aantal deelnemers: 15 personen

 

Meer informatie kan je vinden op www.bcmx.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags